Pogoji prodaje in splošni pogoji

1.1. Prosimo, da sledite navodilom in uporabljate naše storitve samo v primeru, da se strinjate s pogoji uporabe.

1.2. Ti pogoji urejajo vašo uporabo spletne strani. Prosimo, natančno preberite pogoje in bodite prepričani, da jih razumete, preden se odločite naročiti storitev preko spletne strani.

1.3. Če želite stopiti v stik z našo službo za stranke, vas prosimo, da z nami stopite v stik preko spletne strani ali telefona: 041 772 996

1.4. Podatki spletne strani:

URL spletne strani: https://mizarstvo-peric.si/

Mizarstvo Peric, Aleksander Peric s.p.
Gračišče 2a
6272 Gračišče
Matična številka: 1004301000.
Davčna številka: SI 93987137.

Politika zasebnosti

Pogoje lahko čez čas spremenimo, zato vas prosimo, da jih pred uporabo strani preverite. Vaše osebne podatke uporabimo samo v skladu z našo politiko zasebnosti. Prosimo, da si vzamete čas za branje našega pravilnika o zasebnosti, saj vsebuje pomembne pogoje, ki veljajo tudi za vas.

Pri izvedbi naročila ali kontakta s podjetjem, jamčite, da so vsi podatki, ki ste nam jih posredovali resnični in točni.

Podjetje lahko pridobi informacije o vaši splošni uporabi interneta s piškotki, ki so shranjeni na trdem disku vašega računalnika. Piškotki vsebujejo podatke, ki se prenesejo na trdi disk vašega računalnika. Pomagajo nam izboljšati našo spletno stran in omogočajo boljšo in bolj prilagojeno storitev.

Pravice intelektualne lastnine

Podjetje je lastnik vse intelektualne lastnine na spletni strani, vključno z dizajnom, blagovnimi znamkami, logotipi in avtorskimi pravicami spletne strani in takimi pravicami, kot so prikazane v / na vsebinah reklam ali na voljo za nakup preko spletne strani. Vsak od dobaviteljev je lastnik vseh ustreznih pravic intelektualne lastnine v zvezi z izdelki, ki so prikazani v njihovem imenu na spletni strani. Z uporabo strani se strinjate, da ne boste kopirali (v celoti ali delno in v katerem koli mediju), prilagajali, spreminjali, ali komercialno izkoriščali nobene od teh intelektualnih pravic, lastnine ali drugih stvari, ki se nanašajo na spletno stran, nobenega od izdelkov ali drugih pravic, ki nam pripadajo ali kateremu koli od dobaviteljev ali njihovih dajalcev licence.

Pritožbe in spori

Pred oddajo katerikoli pritožbe, prosim, da stopite v stik z nami in nas pokličite na tel.: 041 772 996

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Elektronsko povezava na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi tukaj.
Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.